Cadillac gooit er een uitgebreid actiepakket tegenaan om de BLS aan de man te krijgen. De BLS Prestige omvat onder meer lederen bekleding en dvd-navigatie voor slechts een kleine meerprijs.

Het pakket is per direct leverbaar op alle BLS-modellen, behalve de Sport Luxury, maar die komt van zichzelf al weinig te kort. De totale waarde van het Prestige-pakket bedraagt 6.000 euro, maar Cadillac biedt het aan voor een schappelijke 1.650 euro, oftewel een voordeel van 4.350 euro. De voordeligste uitvoering is de BLS Prestige 2.0 benzine met 175 pk van 37.440 euro.

De extra’s van de Prestige-uitvoering komen bovenop het bestaande pakket van de Business, Elegance of Sport. De BLS Business is standaard uitgerust met 16-inch lichtmetalen velgen, startonderbreker, front-, zij- en gordijnairbags, boordcomputer, lederen driespaaks stuurwiel met bedieningsknoppen, cruise control, airconditioning, audiosysteem met cd-speler en zeven luidsprekers en een ‘Piano Black’ interieur.

De BLS Elegance voegt daar Cadillac’s elektronische stabiliteitsprogramma ‘StabiliTrak’, ruitenwissers met regensensor, een in acht standen elektrisch verstelbare stoel, dual-zone climate control en 17-inch lichtmetalen velgen aan toe. Het interieur is afgewerkt met rood walnotenhoutfineer. De Cadillac BLS Sport onderscheidt zich door 18-inch lichtmetalen velgen en een verlaagd sportonderstel. Het interieur bevat aluminium accenten en een aangepast instrumentarium.