Wie anders durft te zijn dan anderen, heeft aan de Skoda Roomster een perfecte reisgenoot. En een voordelige reisgenoot, want de Roomster Style+ beidt gratis heel veel extra’s.

Wie nu een nieuwe Skoda Roomster Style bestelt, kan zonder meerprijs kiezen voor het aantrekkelijke +-pakket met een consumentenvoordeel van 980 euro. Wie voor 30 juni beslist, krijgt zelfs een gratis ViaMichelin navigatiesysteem.

Wat houdt het Style+-pakket precies in? Bijvoorbeeld 15-inch lichtmetalen velgen ‘Avior’, sportieve dakrailing, extra donker getinte achterportierramen en achterruit, vier handgrepen in de hemelbekleding, twee leeslampjes vóór, een leeslampje middenachter en een make-up spiegel in de zonneklep aan passagierszijde. Samen toch goed voor een meerprijs die normaal 980 euro bedraagt.

Tijdelijk zijn deze opties helemaal gratis. Bestellen voor 30 juni is extra aantrekkelijk, want dat levert ook nog eens een draagbaar ViaMichelin navigatiesysteem op ter waarde van 670 euro.

De Skoda Roomster heeft standaard onder meer airbags rondom, ABS en MSR, mistlampen vóór, boordcomputer, halfautomatische airconditioning, gekoeld dashboardkastje, cruise control en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening.

De Roomster Style+ is leverbaar met drie benzine- en drie dieselmotoren met vermogens tussen 51 en 77 kW. Prijzen beginnen bij 18.175 euro voor de 1.2 12V benzine-uitvoering. De Skoda Roomster 1.2 12V zonder Style-pakket kost 16.375 euro.