In het kader van Ladies Day op AutoRAI 2007 organiseert Opel op dinsdag 3 april een modeshow. In samenwerking met het Spaanse modemerk Mango worden prachtige modellen getoond – en dan hebben we het niet alleen over dames.

Mango en Opel richten zich beide op de trendy jonge vrouw. Vandaar dat de Tigra TwinTop een prominente rol zal spelen tijdens de modeshow, waarin de collectie en bijbehorende accessoires van Mango worden getoond. “Iedere straat is een catwalk en dat geldt niet alleen voor mensen en hun kleding, maar ook voor auto’s”, zegt Olivier Danan, Director Marketing Communication van Opel over de samenwerking met Mango. “De auto wordt meer dan ooit beschouwd als een chique accessoire dat moet passen bij een stijlvolle look.”

De modeshow start op 3 april om 13.00 uur en wordt tot 19.00 uur elk uur opnieuw opgevoerd. De show is voor iedereen toegankelijk, maar voor 25 gelukkigen is een VIP-kaart weggelegd. Deze kunnen gewonnen worden op de website van Opel. De VIP’s worden per Tigra TwinTop naar de AutoRAI gebracht, waar een speciaal dagprogramma voor ze is opgezet. Ze maken onder meer kennis met actrice en Opel-rijdster Victoria Koblenko, die ook de modeshow presenteert.