Chevrolet introduceert op AutoRAI 2007 een reeks extra sportieve Dynamic-varianten van verschillende modellen. Dit accessoirepakket is beschikbaar voor de Matiz, Kalos, Lacetti en Nubira Stationwagon.

De basis voor de Dynamic-uitvoeringen is het uitrustingsniveau Style. Voor een scherpe prijs voegt Chevrolet daar veel sportieve accessoires aan toe. Zo krijgt de Matiz Dynamic een in carrosseriekleur gespoten achterspoiler, bodykit en lichtmetalen wielen in de maat 13 inch. Dit alles kost normaal gesproken 1.795 euro, maar Chevrolet vraagt er 1.000 euro minder voor.

De Kalos, Lacetti en Nubira Stationwagon Dynamic krijgen een matzwarte achterspoiler, sportgrille en lichtmetalen velgen(16 inch). In plaats van 2.250 euro betalen kopers 995 euro voor dit pakket. Het Dynamic-pakket kan op alle modellen eventueel worden aangevuld met bijvoorbeeld een verlagingset of een verchroomd uitlaatsierstuk. Voor de Kalos, Lacetti en Nubira Stationwagon is ook een bodykit beschikbaar. De Dynamic-uitvoeringen zijn na hun debuut op AutoRAI 2007 direct leverbaar.