SsangYong geeft deze zomer flinke kortingen. Van de Actyon verschijnt zelfs een speciale Summer Edition, maar ook de Kyron en Rexton gaan in de aanbieding. De zomeractie loopt tot en met 31 augustus.

De Summer Edition van de Actyon is er een volgens het beproefde recept van meer extra’s voor minder geld. Onder meer airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische ramen en mistlampen voor behoren tot de standaarduitrusting. De actie-Actyon is leverbaar vanaf 21.995 euro. Benzinevarianten kunnen tot en met 31 juli gratis worden voorzien van een gasFX-installatie.

De veiligheidsuitrusting van de Rexton wordt tot en met 18 juni gratis uitgebreid met ESP, een voordeel van 995 euro. De korting geldt niet voor SsangYongs vlaggenschip, de Rexton XVT, want dit nieuwe luxemodel beschikt standaard al over elektrische stabiliteitscontrole. De prijs van de Kyron blijft ongewijzigd op 29.995 euro, maar SsangYong belooft 2.000 euro extra inruilpremie bovenop de ANWB-koerslijst.