Chevrolet breidt het Captiva-gamma uit met de ‘Sport’. Deze nieuwe uitvoering is te herkennen aan diverse onderscheidende elementen en leverbaar in twee motorvarianten.

De Sport-uitvoering moet het hebben van uiterlijk vertoon, technisch verandert er namelijk niets. Hij gaat dus geen kilometer harder dan een gewone Captiva. En ja, die achterlichten zijn standaard en komen niet bij een tuning-shop vandaan.

Behalve de ‘Lexus-look’-achterlichten is de sport te herkennen aan donkerdere koplampen, rode remklauwen, 18inch lichtmetalen wielen, een uitlaatsierstuk en een speciale voorbumper. Verder zijn er diverse zilverkleurige details en hebben de voor- en achterbumper een speciale kleur.

In het interieur gaat de pret verder, met zwart/rood leren bekleding en carbon-look delen op verschillende plaatsen. De Chevrolet Captiva Sport is leverbaar met 2.0 diesel die 150 pk levert, of met de 230 pk sterke 3.2 V6. Die eerste kost 47.995 euro, de V6 benzine moet 52.995 euro opbrengen. De Sport is per direct verkrijgbaar.