Na de Citroën C1 en Peugeot 107 volgt de facelift van de Toyota Aygo. Het recept aanpassingen bij de drieling is inmiddels bekend: aangepast neusje, andere materialen in het interieur en een schonere motor.

De Toyota Aygo is van deze drieling in Nederland het succesvolst, alleen al in de eerste tien maanden van dit jaar werden er ruim 11.000 van verkocht. Om dat succes voort te zetten krijgt het model een facelift. Eerder deze week konden we al kennis maken met de gefacelifte Peugeot 107 en Citroën C1.

Ook bij Toyota geen grote verrassingen, het meest in het oog springend is de hertekende voorzijde. De bumper steekt voortaan wat meer naar voren en biedt plaats aan de nadrukkelijker aanwezige grille met honingraatstructuur. Verder zien we nieuwe lichtmetalen wielen en iets andere achterlichtunits met chromen (lees: chroom-look) omlijsting.

Goed nieuws is dat de prijzen van de Aygo gelijk blijven, dat betekent een instapprijs van 9.090 euro voor de driedeursuitvoering. Vanaf januari is de vernieuwde Aygo te koop, daarvoor maakt hij z’n debuut op de Autoshow van Bologna die in december plaatsvindt.