Gelimiteerde Maserati GranTursimo S MC Sportline

Maserati brengt een gelimiteerde oplage uit van de Gran Turismo S MC Sportline. De speciale coupé blijft voorbehouden aan het Midden Oosten en Italië.

Maserati brengt speciaal voor de markten in het Midden Oosten de Gran Turismo S MC Sportline op de markt. Dat is een S die door Maserati Corse, de raceafdeling van het merk, optisch en technisch onder handen is genomen. De speciale matwitte lak maakt het plaatje af.

De Italianen vervaardigen in de fabriek in Modena slechts twaalf exemplaren. Twaalf omdat het merk sinds 2005 twaalf prijzen won in het Fia GT kampioenschap en omdat er twaalf Maserati-dealers zijn in het Midden Oosten. Op een plaquette in de auto staat het productienummer en de stad vermeld, elke dealer krijgt een exemplaar.

Om de klanten in Italië niet teleur te stellen produceert het merk nog elf exemplaren, die krijgen een iets andere kleur lak, met parelmoereffect. De Italianen hebben geen plannen om de gelimiteerde oplage elders op de markt te brengen. Teleurgestelde klanten kunnen altijd nog het ‘gewone’ MC Sportline-pakket bestellen.