Toyota iQ

Toyota voert enkele kleine wijzigingen door aan de iQ. Het interieur krijgt een update, er zijn nieuwe kleuren verkrijgbaar en alle motoren voldoen nu aan de Euro5-uitlaatgasnorm.

Naast het succes van de Toyota Prius en Aygo valt de iQ een beetje in het niet. Het autootje is niet het succes waar het Japanse merk op hoopte en daarom voert Toyota nu wat wijzigingen door. Eén daarvan is dat alle motoren vanaf nu aan de Euro5-norm voldoen.

Toyota voert enkele verfijningen door in het interieur van de Benjamin. Het binnenste van de iQ is voortaan uitgevoerd in de kleuren zwart en lichtgrijs. De materialen bovenop het dashboard en op de portieren zijn zachter en voelen daardoor hoogwaardiger aan.

Toyota waardeert het dashboard verder op met diverse chroomrandjes, die eerst alleen op de duurste uitvoeringen standaard waren. Daarnaast zijn er drie nieuwe exterieurkleuren leverbaar: Ash Grey, Mystic Blue en Island Blue. De vernieuwde iQ staat in juli in de showroom, de prijzen starten onveranderd bij 11.850 euro.