Audi brengt een gelimiteerde oplage uit van een speciale RS6. Het belangrijkste nieuws is dat de exclusieve uitvoering geen snelheidsbegrenzer heeft waardoor de topsnelheid van de RS6 op 303 km/u ligt.

Audi komt met twee speciale gelimiteerde uitvoeringen van de RS6. In totaal gaat Audi 500 exemplaren bouwen van RS6 Plus Sport en RS6 Plus Audi Exclusive samen. In het interieur schroeft Audi een plaatje met daarop het productienummer van de speciale oplage.

Beide uitvoeringen krijgen 20 inch lichtmetalen wielen en Sport Suspension Plus. De snelheidsbegrenzer is eraf gehaald, waardoor de RS6 geen 250 maar 303 km/u haalt. De RS6 Plus Sport voegt daar een met leder beklede middenconsole en overkapping van het instrumentarium aan toe.

De RS6 Plus Audi Exclusive biedt speciale lederen bekleding met keuze uit de kleuren van het Exclusive-programma. Ook voor de lakkleur krijgt de koper toegang tot het exclusieve kleurenpalet. Prijzen voor de Nederlandse markt zijn nog niet bekend maar in Duitsland is de meeprprijs van de speciale oplage ongeveer vijftig procent lager dan wanneer je de opties los moet bestellen.