Opel brengt in Duitsland de Corsa Color Race Edition op de markt. Dat model moet de tijden van de B-Kadett Rallye en de C-Kadett Coupé GT/E doen herleven.

In Duitsland komt Opel met een speciale editie van de Corsa. Deze Color Race Edition doet oude tijden herleven. De B-Kadett Rallye en C-Kadett Coupé GT/E staan bij Opel nog altijd op een voetstuk. Eigenlijk is de Astra de feitelijke opvolger van de Kadett maar het segment van de Corsa leent zich meer voor dit soort creatieve uitspattingen.

De Opel Corsa Color Race Edition is in Duitsland te bestellen in het rood, geel of wit. De motorkap en de spiegels zijn altijd zwart en het panoramische glazen dakpaneel maakt het plaatje af. Opel is het interieur niet vergeten, zo heeft de Race Edition speciale stoffen bekleding op de stoelen.

De Color Race Edition komt helaas niet naar Nederland. Wel staat hier de ‘gewone’ Color Edition in de prijslijst. Ook daarmee is het mogelijk om een zwart dak te combineren met rode, gele of witte lak. Bij onze oosterburen is het speciale model per direct te bestellen.