Alle beschikbare exemplaren van de BMW M3 GTS zijn uitverkocht in Nederland. Na de zomer start de levering aan de gelukkige kopers.

BMW Nederland heeft slechts enkele exemplaren toegewezen gekregen van de M3 GTS en die zijn allemaal al verkocht. De productie van de M3 GTS start in juni bij M GmbH, waar het gelimiteerde model grotendeels met de hand vervaardigd wordt.

De motor en het onderstel zijn geoptimaliseerd voor circuitgebruik. De auto is uitgerust met de rolkooi, kuipstoelen en racegordels en is ontdaan van alle overbodige luxe. Dat heeft als resultaat dat de auto slechts 1.490 kilogram weegt. De M3 GTS is eigenlijk een raceauto met een straatgoedkeuring.

Onder de motorkap ligt de V8 uit de M3. De cilinderinhoud is vergroot naar 4,4 liter waardoor M GmbH een vermogen van 450 pk uit het blok weet te peuteren. Van 0 naar 100 km/u duurt slechts 4,4 seconden en pas bij 305 km/u vindt de achtcilinder het genoeg. De Nederlandse prijs is niet bekend maar in Duitsland vraagt BMW 136.850 euro voor de auto.