Hulme opent het orderboek voor de spectaculaire CanAm. De eerste Nieuw-Zeelandse sportauto wordt in een oplage van slechts twintig stuks gebouwd.

Langzaam maar zeker nadert de productiestart van de Hulme CanAm. Iets meer dan een jaar geleden presenteerde het merk de productieversie van de spectaculaire CanAm en nu gaan de orderboeken open. Slechts twintig stuks bouwt Hulme van de sportauto met Corvette-motor.

Geïnteresseerde kopers moeten 10.000 euro aanbetalen en worden een week uitgenodigd in Nieuw Zeeland om de auto naar eigen wens af te stemmen. De CanAm kost 346.000 euro, exclusief belastingen.

Het chassis van de CanAm is vervaardigd uit koolstofvezel waardoor de auto minder dan duizend kilogram weegt. In combinatie met een opgewaardeerde 7,0 liter V8 uit de Corvette zorgt dat voor explosieve prestaties. Het blok in de CanAm produceert 600 pk en 600 Nm waarmee een sprintje van 0 naar 100 km/u slechts 3,5 seconden duurt. De topsnelheid ligt boven de 320 km/u. Het is de bedoeling dat de eerste exemplaren eind 2011 van de band rollen.