Mazda toont spierballen op de Sema tuningshow in Las Vegas. De 2, 3 en de MX-5 moeten eraan geloven en worden voorzien van spoilers, skirts, extra vermogen, nieuwe wielen en meer van dat soort ‘verfraaiingen’.

Eerder al lieten Honda, Fiat en Ford hun creaties zien voor de Sema-show in Las Vegas. Nu is het de beurt aan Mazda. Het merk brengt verschillende opgepimpte versies van de 2, 3 en MX-5 mee naar de gokstad.

Mazda maakt van de 2 een Street- (het witte exemplaar), een Evil Track- (de grijze) en een Carbon-uitvoering (de groene). Alle bekende elementen zijn uit de kast getrokken: spoilers, skirts, verlaging, nieuwe wielen en stickers op de carrosserie. De Evil Track is klaar voor het circuit en heeft zelfs een rolkooi.

Er zijn twee Mazda’s 3, een Red Line Time Attack en een Turbo Sedan (het witte exemplaar). Van de Time Attack zijn nog geen afbeeldingen maar deze heeft 500 pk, afkomstig uit een 2.5 turbomotor. De Turbo Sedan doet het met de helft van dat aantal pk’s.

Ook de MX-5 staat op de Sema, als Cup (de witte auto) en Super20 (de grijze). Die laatste staat in het teken van de twintigste verjaardag van de MX5. De uitgebouwde wielkasten, het uitgeklede interieur en de aangepaste vering, remmen en motor maken dit feestvarken geschikt voor op het circuit.