De eerste plaatjes van de vernieuwde Mercedes C-Klasse liggen op straat. Mercedes past de bekende cosmetische trucjes toe om de middenklasser er weer fris uit te laten zien.

De huidige Mercedes C-Klasse gaat alweer drie jaar mee en dus is het tijd voor een facelift. De eerste foto’s – of eigenlijk tekeningen – van het vernieuwde model zwerven inmiddels over internet. Daarop is te zien dat Mercedes volgens het vertrouwde recept de C-Klasse vernieuwt.

Aan de voorkant zien we nieuwe L-vormige koplampen in de stijl van de CL. Uiteraard past Mercedes LED-verlichting toe, nu ook voor de knipperlichten aan de voorkant. Zowel voor als achter heeft Mercedes de bumper licht aangepast.

De grootste wijzigingen vinden we in het interieur, dat een stuk luxueuzer oogt dan in de huidige. Omdat de officiële informatie nog ontbreekt weten we nog niets over de technische wijzigingen. Mercedes heeft in de afgelopen jaren al diverse nieuwe motoren in de C-Klasse geïntroduceerd maar het kan ongetwijfeld nog een stukje schoner en zuiniger. Binnenkort komt Mercedes zelf met de eerste informatie en foto’s naar buiten.