Seat geeft de Exeo een bescheiden update. Het merk maakt de dieselmotoren iets zuiniger en schoner en brengt wat subtiele wijzigingen aan in de koplampen en grille.

De Seat Exeo is alweer 2,5 jaar op de markt en dus vindt Seat het tijd voor wat wijzigingen. De sedan en ST profiteren van nieuw ontworpen koplampen, waardoor de auto meer in de pas loopt met de andere modellen van Seat. De optioneel verkrijgbare bi-xenon koplampen met led-dagrijverlichting zijn eveneens nieuw.

De grille ondergaat een subtiele wijziging en verder stelt Seat nieuwe 17 en 18 inch lichtmetalen wielen beschikbaar op de optielijst. Het interieur wordt opgeleukt met een nieuw – met leder bekleed – sportstuur.

Seat heeft wat gesleuteld aan de dieselmotoren waardoor deze 7 g/km minder CO2-uitstoten. Voor de 2.0 TDI’s met 120 en 143 pk komt de CO2-uitstoot daardoor uit op 129 g/km en het brandstofverbruik op 5,2 l/100 km (1 op 19,2). Volgend jaar voegt Seat nog een start/stop-systeem toe aan de uitrusting, waardoor de CO2-uitstoot daalt tot ‘minder dan 120 g/km’. De vernieuwde versies zijn vanaf dit najaar verkrijgbaar, prijzen zijn nog niet bekend.