De officiële comeback van SsangYong vindt plaats op de autosalon van Genève maar de nieuwe Korando staat al bij de dealers. De basisuitvoering van de cross-over wordt aangeboden met voorwielaandrijving en een dieselmotor, alternatieve versies staan al gepland. De prijzen beginnen bij 30.990 euro.

De nieuwe SsangYong Korando is per direct te koop. De prijzen beginnen bij 30.990 euro en daarvoor krijg je een tweeliter dieselmotor van 175 pk. Het instapniveau Crystel voorziet onder meer in airconditioning, cruise control, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ruiten, radio/cd/mp3-speler met zes speakers, stuurwielbediening en 16 inch lichtmetalen wielen. De basisuitvoering heeft tweewielaandrijving en een handmatig te bedienen zesbak.

De rijkere uitrustingen Quartz en Sapphire kunnen ook met vierwielaandrijving en/of automaat besteld worden. In het Quartz-uitrustingsniveau zitten onder andere 17 inch velgen, een dakspoiler achter, LED-knipperlichten, dakrails en parkeersensoren inbegrepen. De goedkoopste Quartz-versie (2WD, handbak) is er vanaf 32.990 euro, de duurste (4WD, automaat) voor 44.990 euro.

Het topmodel Sapphire biedt daarnaast lederen bekleding, een verwarmbare achterbank en wielen van 18 inch groot. De prijzen van dit uitrustingsniveau starten bij 34.490 euro (2WD, handbak) en lopen op tot 46.490 euro (4WD, automaat). Optioneel kan nog voor metallic lak en een schuifdak gekozen worden.

De Korando 2.0 e-XDI staat reeds bij de dealers. Op de autosalon van Genève, begin maart, wordt de automaat geïntroduceerd. Op latere datum volgen een dieseluitvoering van 149 pk en een benzineversie met hetzelfde aantal paardenkrachten.