Ontwerper Piet Boon heeft opnieuw een Range Rover onder handen genomen. Dit is Range Rover in 2011 volgens Piet Boon. Het gaat voorlopig om een uniek exemplaar.

Piet Boon creëert al jaren speciale edities van de Range Rover. Deze unieke Range Rover moet de visie van de ontwerper op de Range Rover in 2011 weergeven. Als er interesse blijkt te zijn dan volgt er wellicht een kleine, gelimiteerde oplage.

Het belangrijkste kenmerk van de ‘Range Rover by Piet Boon’ is de kleur. De koets is uitgevoerd in two-tone lak, met twee matte lakkleuren. Het onderste deel is zwart en het bovenste deel is uitgevoerd in Piet Boon Grey. Het interieur is samengesteld uit de aankledingsmogelijkheden die Land Rover zelf al aanbiedt.

Piet Boon over de speciale Range Rover: “Kleur doet veel voor een ontwerp. Daarom hebben wij deze keer gekozen voor een gematteerde ‘two-tone’ combinatie in Off Black en Piet Boon Grey. Modieus en ingetogen. Hiermee krijgt de Range Rover een totaal andere uitstraling; nog steeds exclusief, maar met extra dynamiek en kracht. Bovendien scherpt het kleurenspel de vormtaal van de auto aan.”