Lancia introduceert twee nieuwe uitvoeringen van de Voyager: Silver en Platinum. Dat betekent dat de MPV een lagere vanafprijs krijgt.

De Lancia Voyager was er al als Gold. Daarboven komt nu de Platinum en als nieuwe instapper introduceert Lancia de Silver. De instapprijs ligt nu 3.000 euro lager, op 56.000 euro voor de 3.6 V6 Silver. Dieselen kan nu vanaf 58.000 euro met de 2.8 MultiJet.

De standaarduitrusting van de Silver is omvangrijk: lederen bekleding, 17 inch lichtmetalen wielen, airconditioning met climate control, cruise control, radio/cd/dvd-speler, keyless entry en het Stow ’n Go-systeem waarmee je de stoelen in een handomdraai onder de laadvloer kunt wegklappen.

De nieuwe topuitvoering Platinum kost 63.000 euro als je kiest voor de zescilinder benzinemotor en 65.000 euro als je liever een dieselmotor wilt. De Voyager is dan voorzien van een navigatiesysteem, automatische niveauregeling, elektrisch bedienbare stoelen en xenonverlichting. De nieuwe uitvoeringen zijn per direct te bestellen.