Het premiummerk Infiniti presenteert de Business Edition van de sedan M35h. Het gaat om een unieke uitvoering die beperkt verkrijgbaar is. 

Aan de buitenkant zie je geen verschil met de reguliere Infiniti M35h, maar aan de binnenzijde kun je de nieuwe Business Edition behoorlijk uitgerust noemen. Als enige M krijgt de zakenuitvoering standaard het Connectiviti+-navigatiesysteem, dat normaliter alleen verkrijgbaar is als optie voor de GT-versie.

Alle standaard GT-opties zitten ook op de Business Edition. Dan praten we over een achteruitrijcamera, parkeersensoren, te verwarmen en ventileren stoelen, bandendruksysteem en meer. Een Bose-audiosysteem met tien speakers inclusief harddisk en een USB-aansluiting ontbreekt evenmin. 

De Infiniti M35h Business Edition is uitgerust met de 3,5 liter V6-benzinemotor en een elektromotor die samen 364 pk vermogen kunnen genereren. Het brandstofverbruik van de hybride bedraagt 6,9 l/100 km, dat is 1 op 14,5.

Rijklaar beginnen de leaseprijzen bij 1.249 euro per maand, daar komt alleen de benzine nog bij. De bijtelling van de performance sedan ligt op 25 procent, dat wil zeggen vanaf 725 euro in de maand. Er verschijnen slechts 120 exemplaren van de Business Edition in Europa. Wil je deze limited edition reserveren ga dan op tijd naar een Infiniti Center. Binnenkort opent in Rotterdam een nieuwe vestiging.