Je hoeft voor de aankleding van je Toyota GT 86 niet meer naar de tuner. Toyota biedt vanaf nu zelf diverse accessoires aan voor zijn sportcoupé.

Toyota Racing Development (TRD) heeft voor de GT 86 vele accessoires ontwikkeld. Deze zijn niet alleen ter verfraaiing van de GT 86. De difusser aan de achterzijde heeft bijvoorbeeld daadwerkelijk een functie en ‘controleert’ de rijwind onder auto.

TRD heeft een speciaal uitlaatsysteem, verlagingsset, speciale schokbrekers, grotere remschijven met rode klauwen, stalen remleidingen, veerpootbrug en dikkere stabilisatorstangen in het assortiment. Tot de uiterlijke verfraaiingen behoren 18 inch TRD-wielen, voorspoiler, sideskirts, achterspoiler, aluminium tankdop, rode startknop en rode stiksels op de bekleding in het interieur.

Bij de dealer kun je de GT 86 naar eigen smaak aankleden met de diverse onderdelen. Alle opties zijn ook in een keer te bestellen. De prijzen zijn verkrijgbaar bij de dealer en afhankelijk van het aantal onderdelen dat je bestelt.