Toyota had de gefacelifte Land Cruiser nog even willen bewaren maar de eerste plaatjes zijn het internet op gedruppeld. De meeste wijzigingen zitten aan de voorkant.

Maak kennis met de vernieuwde Toyota Land Cruiser. Via een Russische website zijn de eerste plaatjes van de Land Cruiser met nieuwe neus op internet terecht gekomen. De Land Cruiser is in ons land leverbaar in zowel personen- als bedrijfswagenuitvoering.

Het meest in het oog springend zijn de nieuwe koplampen, die nu een soort staart hebben gekregen die tot de onderste rand van de grille loopt. Uiteraard is er nu led-dagrijverlichting beschikbaar. De grille is ook gewijzigd en heeft een dikkere chromen rand en nieuwe spijlen. De nieuwe bumper maakt het plaatje af.

Aan de achterkant zijn de veranderingen minder groot. Met iets gewijzigde achterlichten en een nieuw opzetstuk voor de kentekenplaat heb je het wel gehad. Over de technische wijzigingen is nog niets bekend, waarschijnlijk zal Toyota de verbruiks- en CO2-cijfers van de 3.0 dieselmotor wel iets weten te verbeteren. Dat kan in Nederland, waar de aanschafbelasting is gekoppeld aan de CO2-uitstoot, gunstige gevolgen hebben voor de prijs. Binnenkort hebben we daarover meer informatie.