Audi komt met een nieuwe, beperkte oplage van de A1. De Admired-uitvoering onderscheidt zich met een zwart dak, zwarte spiegels, S-Line exterieurpakket en 17 inch lichtmetalen wielen.

De oplage is beperkt maar hóe beperkt dat meldt Audi niet. De A1 Admired is in ieder geval een rijk uitgeruste en leuk ogende uitvoering, die leverbaar wordt met twee verschillende motoren: de 1.2 TSI benzinemotor en de 1.6 TDI met 90 pk.

Uiterlijk onderscheidt de A1 Admired zich met een zwart dak, zwarte dakbogen, zwarte spiegelkappen en een hoogglans zwart uitlaateindstuk. De rest van de carrosserie is naar keuze uit te voeren in de kleuren wit, rood, zilver of zwart. Voor verdere visuele aantrekkingskracht is de Admired voorzien van een S-Line spoilerpakket.

De Admired is verder uitgerust met 17 inch lichtmetalen wielen, airconditioning, radio/cd-speler, navigatievoorbereiding en Bluetooth. De prijs van de 1.2 TSI bedraagt 21.490 euro, de dieselversie kost 23.470 euro. Voor dat geld krijg je een driedeursuitvoering, die het overigens zonder het zwarte dak moet stellen. Wil je liever de vijfdeurs Sportback dan wordt er 500 euro bij de nieuwprijs opgeteld.