De vernieuwde Toyota Verso heeft een prijs: vanaf 26.500 euro. Ondanks de verbeteringen is de MPV niet duurder geworden.

Een nieuwe, dynamisch ogende neus, verbeterde wielophanging en een verfijnd interieur: dat zijn in het kort de verbeteringen aan de Toyota Verso. Het vernieuwde model heeft nu ook een prijs: 26.500 euro voor de 1.6 Comfort. Die is onder andere uitgerust met: elektrisch verstelbare buitenspiegels, mistlampen voor, audiobediening aan het stuur, airconditioning en ‘hill start’.

Meer luxe biedt de Aspiration die met 1,6 liter benzinemotor 28.710 euro kost. Dan vult Toyota de uitrusting aan met cruise control, multimediasysteem met Bluetooth, parkeerhulpcamera, climate control en 16 inch lichtmetalen wielen. De Business – vanaf 29.652 euro – is de meest luxe uitvoering met 17 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, verwarmde voorstoelen, navigatiesysteem, regensensor en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Naast de 1.6 benzinemotor biedt Toyota een 1,8 liter benzinemotor aan en een 2.0 D-4D-F dieselmotor. De Verso is ook als zevenzitter verkrijgbaar, de luxe van twee extra zitplaatsen kost 595 euro.