Eind april is de Kia Cee'd-familie compleet. Dan staat ook de driedeurs Pro_Cee'd bij de Kia-dealers. De prijzen daarvan zijn gelijk aan die van de vijfdeurs Cee'd. 

Kia maakt zich op voor de introductie van de Pro_Cee'd. De derde en laatste carrosserievariant van de Cee'd-familie kenmerkt zich door een 40 mm verlaagde daklijn en de tweede raamstijl is 220 mm naar achteren verplaatst ten opzichte van de vijfdeurs Cee'd. Ook alles achter de voorportieren is nieuw. Kia heeft z'n best gedaan de Pro_Cee'd een sportief uiterlijk te geven. 

Verder zijn er veel overeenkomsten met het vijfdeursmodel Cee'd. De afmetingen (4,31 meter lang en 1,78 meter breed) maar ook de motoren en transmissies kunnen we zo kopiëren. Zelfs de prijzen zijn gelijk.

Dat betekent dat de Pro_Cee'd met 1.6 GDi-benzinemotor van 135 pk verkrijgbaar is vanaf 18.495 euro. Die is voorzien van een zestraps handbak. Tegen een meerprijs kan 'ie uitgerust worden met DCT-automaat. De prijzen van de Pro_Ceed 1.6 CRDi-dieseluitvoering starten bij 22.495 maar daar zit wel standaard een airco bij inbegrepen. Deze driedeurs is leverbaar met handgeschakelde transmissie met zes verzetten en met een conventionele zestrapsautomaat. De manueel te schakelen modellen vallen onder het bijtellingstarief van 20 procent. 

Standaard veiligheidssystemen zijn ESC, Vehicle Stability Management, Hillstart Assist Control en zes airbags. De Pro_Cee'd beschikt minimaal over een radio/cd-speler met USB- en AUX-aansluitingen plus stuurwielbediening; centrale portiervergrendeling met afstandsbediening; elektrisch bedienbare ramen en spiegels; en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel.