Lancia neemt een nieuwe uitvoering van de Delta op in zijn prijslijsten: de S by Momodesign. Deze stijlvolle uitvoering is er vanaf 28.385 euro.

De Lancia Delta S by Momodesign komt naar Nederland. Deze door modemerk Momo aangeklede Delta wordt in ons land verkrijgbaar met twee motoren: de 1.4 T-Jet Ecochic op LPG en de 1.6 MultiJet dieselmotor. De bijbehorende prijzen bedragen 28.385 euro en 31.885 euro.

De Momodesign-uitvoering is te herkennen aan de sportieve bumpers, in carrosseriekleur uitgevoerde dorpelverbreders, donkere chromen accenten, Momo-logo’s, 18 inch lichtmetalen wielen en een hoogglans zwarte achterklep. Het interieur is verfraaid met hoogglans zwarte middenconsole, matzwarte detailafwerking, een combinatie van leder en stof op de stoelen - met blauwe stiksels - en gele accenten in de wijzerplaten.

De Delta S by Momodesign is verkrijgbaar in wit, zwart of grijs. Een combinatie van twee van die kleuren is ook mogelijk, als je de optie ‘bicolore’ aankruist. Standaard is de modieuze Delta uitgerust met onder andere cruise control en airconditioning met climate control.