De Opel Mokka met 1.4 turbobenzinemotor is nu ook verkrijgbaar met voorwielaandrijving. Daarmee voegt Opel een nieuw model toe aan het gamma dat een gunstige prijs heeft.

7 maanden geleden introduceerde het Duitse merk Opel de compacte SUV Mokka. Nu al wordt de volgende stap gezet. Het assortiment accessoires wordt uitgebreid en ook verschijnt een nieuwe uitvoering. 

De Mokka 1.4 met turbo, die tot op heden alleen verkrijgbaar was met vierwielaandrijving en handmatige versnellingsbak, is nu ook te bestellen met voorwielaandrijving. Daarbij heb je de keuze uit de handbak of een automatische transmissie. Beide tellen zes verzetten.

De nieuwe versie, standaard met start/stop-systeem, is vanaf 24.995 euro verkrijgbaar. Dat is 6.350 euro voordeliger dan z'n evenknie met 4WD.

Nieuwe accessoires

Voortaan is de Opel Mokka verkrijgbaar in de nieuwe metal lakkleur Orange Rock. Verder biedt Opel nieuwe lichtmetalen, 19 inch vijfspaaks wielen. Het uitgebreide infotainment/navigatiesysteem Navi 950 omvat onder meer Bluetooth-aansluiting, USB-poort, audiostreaming en een 7 inch kleurenscherm, waarop ook de beelden van de achteruitrijcamera te zien zijn.