Kia heeft de prijs van zijn eerste 'snelle hatchback' bekend gemaakt. De Cee’d GT kost 29.995 euro en is zeer rijk uitgerust.

Kia introduceert de Cee’d GT. Deze heeft een 204 pk sterke 1.6 turbomotor aan boord en is opgetuigd met sportieve elementen. De prijs van de GT bedraagt 29.995 euro. Er is ook een tijdelijk leverbare First Edition, die kost 31.595 euro. De prijs van de drie- en vijfdeurs is gelijk. 

De standaarduitrusting van de GT omvat: xenonverlichting, 18 inch lichtmetalen wielen en rode remklauwen, led-dagrijverlichting, parkeersensoren achter, regensensor, privacy glass achter, halflederen Recaro sportstoelen, navigatiesysteem met achteruitrijcamera, dual zone climate control en smart key.

De First Edition onderscheidt zich vooral op visueel gebied. De tijdelijk leverbare versie – er zijn 500 stuks beschikbaar - is te herkennen aan de hoogglans zwart/zilverkleurige lichtmetalen wielen, hoogglans zwarte spiegelkappen, een panoramadak, chromen instaplijsten met het productienummer en rode stiksels in de vloermatten. De First Edition is alleen te verkrijgen in de kleur Deluxe White metallic.