Bugatti heeft de derde in een serie van zes Legend-modellen gepresenteerd. Dit keer wordt coureur Bartolomeo Constantini geëerd door Bugatti.

Bugatti onthult de derde in een reeks van zes Legend-modellen. Na Bugatti-helden Jean Pierre Wimille en Jean Bugatti is het nu de beurt aan Bartolomeo ‘Meo’ Constantini om een eigen Veyron-model te krijgen. Deze Italiaanse coureur won diverse prijzen achter het stuur van een Bugatti, waaronder twee keer de Targa Florio-race op Sicilië in de jaren ’20.

De Meo Contantini-Bugatti draagt de Frans-blauwe racekleuren van de Bugatti Type 35 waarin de coureur zijn successen behaalde. De blauwe, uit koolstofvezel vervaardigde delen, worden afgewisseld door met de hand gepolijste aluminium delen die met blanke lak zijn afgewerkt. De handtekening van Meo Constantini en een kaart van het parcours zijn op verschillende plaatsen op de koets en in het interieur aangebracht.

Het interieur is aangekleed met cognackleurig en donkerblauw leder dat is afgewerkt met lichtblauwe stiksels. In de portieren heeft Bugatti klassieke raceafbeeldingen gegraveerd. De Bugatti Veyron Vitesse Legend Meo Constantini debuteert op de autoshow van Dubai. Er worden slechts drie stuks van gemaakt.