Chevrolet voert enkele veranderingen door in het assortiment van de Orlando. Belangrijkste nieuws is de komst van een nieuw instapmodel, LS genaamd. De vanafprijs zakt daardoor met 2.100 euro.

Chevrolet neemt het gamma van de Orlando op de schop. Als gevolg daarvan daalt de vanafprijs met 2.100 euro tot 26.795 euro. Het merk introduceert namelijk een nieuwe startuitvoering met de naam LS. Ook nieuw is dat de Orlando voortaan led-knipperlichten in de behuizing van de buitenspiegels heeft en dat de 1.4 turbomotor voortaan ook met zestraps automaat verkrijgbaar is. Verder introduceert Chevrolet het MyLink-systeem met 7 inch kleurenscherm in de Orlando en nieuwe 17 en 18 inch lichtmetalen wielen.

De inhoud van de verschillende uitvoeringen ziet er nu als volgt uit. De nieuwe basisversie LS heeft onder andere airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en een audiosysteem aan boord. De LT voegt 16 inch lichtmetalen wielen, privacy glass, een in hoogte en diepte verstelbaar stuur, cruise control en parkeersensoren toe.

De LTZ biedt nog meer luxe, zoals climate control, 17 inch lichtmetaal, elektrische verstel- en verwarmbare buitenspiegels, een regensensor en een navigatiesysteem. Topmodel LTZ+ heeft ook nog lederen bekleding, 18 inch wielen en een sportonderstel.

De vernieuwde versies van de Orlando zijn per direct te bestellen.