Naast een fotoreportage van de 'snelste reguliere Aston Martin ooit' hebben we meer informatie over de uitrusting. 

Enkele maanden geleden schreven we al over de Aston Martin V12 Vantage S. Ook toonden we de eerste foto's. Nu is er eindelijk beeld van - en informatie over - het interieur. Daarnaast omvat de fotoreportage hiernaast mooie detailopnamen van de Vantage S van binnen en buiten. 

Het interieur, met pianozwarte details of een optioneel carbon pack, kan besteld worden met een contrastkleur in de deurpanelen. De nieuwe, lichtgewicht stoelen wegen 17 kg minder dan die van de V12 Vantage, dankzij gebruik van koolstofvezel en kevlar. Kopers kunnen kiezen tussen alcantara en lederen bekleding. De elektrisch verstelbare stoelen zijn niet alleen voorzien van een geheugen maar hebben ook zijairbags. 

Onder de features die Aston Martin op de V12 Vantage S levert zijn onder meer een sportstuur, automatische klimaatcontrole, cruise control, parkeersensoren achter, een alarm en afstandsbediening voor het openen en (af)sluiten van het kofferdeksel. Verder heeft de auto Bluetooth-voorbereiding, een audiosysteem met 6-cd wisselaar en een DAB-radio. Standaard aanwezig zijn tractie controle, Dynamic Stability Control, Emergency Brake Assist en het Three Stage Adaptive Damping System. 

Aston Martin V12 Vantage S

Aan de buitenzijde zien we carbon op de grille, splitter voor en diffuser achter. De nieuwe lichtmetalen wielen zijn door een speciaal procedé sterk maar dun zodat je je keramische remschijven goed kunt zien zitten. De velgen zijn met zilver of satijnzwarte afwerking te krijgen. Standaard wordt de V12 Vantage S met 19 inch wielen in Graphite-kleur met 'diamant' afwerking geleverd.