Chevrolet heeft de Volt iets bijgepunt. Tegelijkertijd komt de instapprijs ruim 5.000 euro lager te liggen. En er is een nieuwe uitvoering, de LTZ+. 

Voor het nieuwe modeljaar 2014 heeft Chevrolet de Volt iets verfijnd. Het nieuwe model is vanaf vandaag direct te bewonderen op de beurs Ecomobiel. Naast beperkte aanpassingen aan het in- en exterieur is de elektrische auto voortaan verkrijgbaar met vernieuwd audio- en infotainmentsysteem, inclusief MyLink Connected Radio. Verder hebben kopers en leaserijders voortaan de keuze uit meer lakkleuren en nieuwe lederen bekleding.

Tegelijkertijd haalt Chevrolet de bezem door de uitrustingsniveaus. De Volt LT en LTZ blijven verkrijgbaar, maar worden flink voordeliger. De vanafprijs ligt nu op 38.495 euro - 5.200 euro lager dan voorheen. Je krijgt de LT dan onder meer met standaard Black/Ceramic White lederen interieur; lederen stuurwiel met bediening van de audio, telefoon en cruise control; geïntegreerd Bluetooth-systeem met streaming audio; en 17 inch lichtmetalen velgen. 

Het uitrustingsniveau LTZ is zelfs 5.700 euro in prijs gedaald en daardoor verkrijgbaar vanaf 40.595 euro. Bovenop de LT-uitrusting krijg je parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, radio-navigatiesysteem en Bose Premium-audiosysteem. Nieuw is de LTZ-uitvoering, vanaf 41.845 euro. Die is gebaseerd op de LTZ maar dan met zaken als verkeersbordherkenning, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert en Following Distance Indicator. De vernieuwde Volt is direct te bestellen.