Lancia heeft de Delta voor modeljaar 2014 subtiel aangepast. Het aanbod motoren en uitvoeringen is, zoals dat zo mooi heet, vereenvoudigd.

Lancia heeft enkele subtiele aanpassingen doorgevoerd aan de Delta. De bumpers en sideskirts zijn voortaan volledig in carrosseriekleur uitgevoerd en de uitlaatpijpen hebben nu een chromen eindstuk. In het interieur vervangt Lancia alle aluminiumkleurige delen voor hoogglans of matte zwarte panelen.

De Delta 2014 wordt leverbaar met drie motoren, de 1.4 MultiAir met 140 pk en de 1.8 Di turbo moeten het veld ruimen. Blijven over: de 1.4 T-Jet LPG en de 1.6 MultiJet dieselmotor met 105 en 120 pk. De meest luxe Platinum-uitvoering verdwijnt maar er blijven evengoed drie uitrustingsniveaus over: Steel, Silver en Gold. Ook de Momodesign-versie die onlangs is geïntroduceerd blijft in de prijslijst staan.

Over prijzen gesproken: die zijn nog niet bekend. Als er al wijzigingen zijn dan zal het verschil klein zijn. Op de IAA in Frankfurt volgende week is de vernieuwde Delta voor het eerst te zien.