Lancia introduceert de Voyager S. Die onderscheidt zich vooral met zwarte details en staat vanaf begin volgend jaar in de showroom.

In navolging van de Ypsilon S en Delta S komt Lancia nu ook met Voyager S. De ruimtekampioen wordt in de stijl van de Momodesign-modellen aangekleed met zwarte details die de auto een 'sportief' tintje moeten geven.

Aan de voorkant monteert Lancia een ‘black chrome’ grille en de 17 inch lichtmetalen wielen zijn ook in die tint uitgevoerd. Zwarte dakrails en S-logo’s maken de aanpassingen aan de buitenkant van de auto compleet. In het interieur vind je zwarte, lederen bekleding met grijze stiksels. S-logo’s in de rugleuning van de stoelen herinneren je er bij het instappen aan welke uitvoering je rijdt. Op het dashboard zijn verder nog hoogglans zwarte inzetstukken te vinden.

De Voyager S wordt begin 2014 leverbaar met de twee bekende motoren: de 283 pk sterke 3.6 V6 Pentastar en de 2.8 MulitiJet dieselmotor met 178 pk. Kan je niet zo lang wachten, dan rest er niets anders dan volgende week af te reizen naar de IAA in Frankfurt. Daar is de Voyager S voor het eerst ‘live’ te zien.