De Ford EcoSport staat nog niet in de showroom maar op internet kunnen snelle beslissers wel alvast een Limited Edition bestellen. Er zijn slechts 10 exemplaren beschikbaar voor Nederland.

Ford start de verkoop van de EcoSport met 10 Limited Edition-exemplaren. Deze kosten 24.495 euro en zijn alleen via een speciale website te bestellen. De gelimiteerde EcoSport is uitgevoerd als luxe Titanium en heeft als extra’s 17 inch lichtmetalen wielen, metallic lak in de kleuren rood, zwart of wit en lederen bekleding.

De EcoSport Titanium is in de basis al rijk uitgerust, met onder andere automatische airconditioning, keyless entry, startknop, cruise control, regensensor, parkeersensoren, automatisch dimmende binnenspiegel, elektrisch bedienbare portierramen voor en achter, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en een audiosysteem met radio/cd/MP3 en zes speakers. Ook Applink, waarmee je smartphone-apps op het beeldscherm kunt oproepen, is standaard. De EcoSport Limited Edition heeft een 125 pk sterke 1.0 Ecoboost-motor.

Ford maakt pas later dit jaar de andere prijzen en verkoopstartdata bekend. 

Update

Nog geen week na deze aankondiging is de Limited Edition voor Nederland al uitverkocht.