De eerste prijzen van de vernieuwde Mazda 6 zijn binnen. Het merk start met de bekendmaking van de catalogusprijzen van de lease-uitvoeringen. De 6 is ook in 2015 leverbaar met 20 procent bijtelling.

Mazda maakt een aantal prijzen van de vernieuwde 6 bekend. Het merk beperkt zich voor nu met die van de SkyLease-uitvoeringen voor zakelijke rijders. Deze uitvoeringen zijn altijd voorzien van de 150 pk sterke 2.2 SkyActiv-D dieselmotor, die in 2015 goed is voor 20 procent bijtelling in de 6.

De Mazda 6 2.2 SkyActiv-D SkyLease heeft een catalogusprijs van 33.490 euro, de Sportbreak kost 1.000 euro meer. De uitrusting omvat 17 inch lichtmetalen wielen, airconditioning met climate control, MZD infotainmentsysteem, navigatiesysteem, privacy glass, licht- en regensensoren en cruise control.

De SkyLease+ kost 1.350 euro meer en voegt onder andere verwarmbare stoelen, digitale radio, dodehoekdetectie en sportieve uiterlijke verfraaiingen toe aan de uitrusting. Nieuw is de SkyLease GT-uitvoering, die nog eens 1.150 euro bij de prijs optelt. Voor dat geld krijg je lederen bekleding, een Bose audiosysteem, elektrisch bedienbare stoelen en keyless entry.

De vernieuwde 6 is vanaf maart te bewonderen in de showroom.