Mercedes-Benz heeft de prijs van de B-Klasse Electric Drive vastgesteld op 39.495 euro. Dat betekent een bijtelling van 55 euro per maand.

De elektrische Mercedes-Benz B-Klasse heeft een prijs. De Electric Drive-uitvoering is er vanaf 39.495 euro. De bijtelling is 4 procent, dus vanaf 55 euro per maand bijtelling (bij een inkomstenbelasting van 42 procent) rijd je in een B-Klasse ED.

Mercedes-Benz levert twee gewone uitvoeringen: Urban en Style. Daarnaast is er de speciale Electric Art-versie, met blauw-witte of wit-blauwe kleurstelling, 18 inch wielen en Electric Drive-opschrift aan de zijkant – zodat niemand kan missen dat je elektrisch rijdt.

Voor zakelijke rijders heeft Mercedes-Benz de ED Lease Edition samengesteld. Deze is uitgerust met een navigatiesysteem, bi-xenonverlichting, lichtmetalen wielen, keyless entry, Mercedes-Benz Connect me en een radargestuurd regeneratief remsysteem. Deze uitvoering kost 39.995 euro, dat is 56 euro netto bijtelling per maand.

Een bijzondere optie is Range Plus, waarmee de actieradius met 30 kilometer verlengd kan worden tot 230 kilometer. De B-Klasse Electric Drive is per direct te bestellen, de leveringen starten in januari.