De prijzen van de benzineversies van de Mazda CX-3 konden we je al eerder melden, nu heeft Mazda ook bekend gemaakt wat de enige dieselversie kost: 28.290 euro.

De prijs van de dieseluitvoering van de Mazda CX-3 is bekend. Mazda levert een uitvoering: de 1.5 SkyActiv-D 105 SkyLease GT. Die is bijzonder rijk uitgerust, speciaal voor zakelijke rijders. De 105 pk sterke dieseluitvoering profiteert namelijk van 20 procent bijtelling. De prijs bedraagt 28.290 euro.

De uitrusting omvat 18 inch lichtmetalen wielen, een lichtsensor, een regensensor, full-ledverlichting, privacy glass, een achteruitrijcamera, een infotainmentsysteem met navigatiefunctie en 7 inch beeldscherm, cruise control, airconditioning met climate control, een head-up-display, kunstlederen bekleding, keyless entry en stoelverwarming.

Mazda maakte eerder al de prijzen van de 120 pk sterke benzineversies bekend. Die zijn vanaf juni te verkrijgen voor minimaal 20.990 euro. De CX-3 is te zien op de AutoRai, die op 17 april van start gaat.