Alle honderd exemplaren van de Pagani Huayra coupé zijn verkocht. Na aflevering komt het supercarmerk met de roadster.

Bij introductie van de Huayra in 2011 was al bekend dat slechts honderd coupé's gebouwd zouden worden. Het Italiaanse merk meldt nu op de website GTSpirit dat dit aantal orders getekend is. Het laatste half jaar kwam vooral veel vraag uit de Verenigde Staten, waar het merk sinds 2014 actief is. 

Het duurt nog even voordat alle honderd exemplaren van de Huayra gebouwd en afgeleverd zijn. Er is weliswaar een nieuwe fabriek geopend, toch is de productiecapaciteit beperkt tot 45 auto's per jaar. De Huayra Roadster, die al voor 2014 aangekondigd was, zal pas voor het eerst te zien zijn op de 2016-editie van de autosalon van Genève. 

Ook de roadster wordt voorzien van een motor afkomstig van Mercedes-Benz AMG. In de coupé ligt een 6.0 V12 twinturbo die 730 pk en 1.000 Nm koppel kan leveren. De Huayra coupé kan dan ook vanuit stilstand binnen 3,2 seconden op 100 km/u zitten en doorgaan tot 370 km/u.

De coupé (bij dit artikel afgebeeld) kost circa 1.285.000 euro exclusief belastingen. Inmiddels levert Pagani ook unieke Huayra-modellen die naar de wensen van de klant aangepast worden - tegen de nodige meerprijs, natuurlijk.