Infiniti breidt het assortiment van de Q50 opnieuw uit. Het merk voegt nieuwe Plus-uitvoeringen toe aan de prijslijst en breidt de uitrusting van diverse andere versies uit.

Infiniti blijft sleutelen aan het assortiment van de Q50. Het merk voegt nu weer twee nieuwe uitvoeringen toe: de Performance+ en Business Premium+. De ‘plus’ staat in het geval van de Performance voor een Bose audiosysteem, een pakket actieve veiligheidssystemen onder de noemer Safety Shield, een 360 graden-camera, adaptieve verlichting, elektrisch bedienbare stoelen en stuur en een smart key. De Performance+-uitvoering is er vanaf 47.400 euro in combinatie met 2.0 benzinemotor.

De Business Premium+ is uiteraard gebaseerd op de Business Premium-uitvoering en heeft als extra’s het eerder genoemde Safety Shield, adaptieve verlichting en een 360 graden-camera. Deze uitvoering is er met de 2.0 benzinemotor vanaf 45.400 euro.

Naast de introductie van de nieuwe Plus-uitvoeringen komt Infiniti met een uitgebreidere standaarduitrusting voor de Business en Welcome Edition. 17 inch lichtmetalen wielen zijn vanaf nu standaard op die versies. De Business Premium en Performance-uitvoeringen worden aangevuld met een achterbank die omlaag te klappen is, climate control, parkeersensoren en regensensoren.