Smart Fortwo en Forfour

Smart kondigt nieuwe opties en kleuren aan voor de Fortwo en Forfour. Het belangrijkste nieuws is dat de automatische versnellingsbak nu leverbaar is op alle uitvoeringen.

Smart voegt nieuwe opties en kleuren toe aan het assortiment van de Fortwo en Forfour. De automatische versnellingsbak is vanaf september leverbaar in combinatie met beide motoren, zowel op de Fortwo als Forfour. De Twinamic-automaat was toe nu alleen verkrijgbaar op de Fortwo in combinatie met de 71 pk sterke motor. Nu voegt Smart daar dus de 90 pk sterke turbomotor als optie aan toe en wordt ook de Forfour leverbaar met automaat. De meerprijs van de automatische versnellingsbak ten opzichte van de automaat bedraagt afhankelijk van de gekozen uitvoering 1.016 tot 1.448 euro.

Nieuwe opties

Smart levert het (optionele) infotainmentsysteem voortaan met Mirrorlink. Hiermee kunnen apps van smartphones worden weergegeven op het beeldscherm op het dashboard. Nieuwe opties zijn extra getint glas achter en een tablethouder. Verder komt Smart met diverse nieuwe kleuropties, zowel voor de koets als de Tridion veiligheidskooi.

De nieuwe opties en versies zijn vanaf 10 juli te bestellen en worden vanaf september geleverd.