Over smaak valt niet te twisten maar de nieuwste McLaren P1 by MSO zou niet misstaan in de gothic scene. Het thema: zwart/rood.

Een 'two tone' auto is helemaal hip dus ook de rijken der aarde bestellen een supercar in twee kleuren. De onbekend gebleven klant die vandaag z'n McLaren P1 op mag halen heeft gekozen voor zwart als basis en fel rood voor de accenten. 

Aan de buitenzijde vind je de rode aspecten op de carbon splitter voor, de bumper, de luchtinlaten op de motorkap, de raamboog, portieren, achtervleugel, diffuser achter en op de lichtmetalen zwarte wielen. In de auto worden de heldere kleur voortgezet, onder meer op de stoelen, deurpanelen, het stuurwiel, de middenconsole en luchtroosters. 

Nu zijn zwart en rood schitterende kleuren maar de resulterende P1 ziet er zo onheilspellend uit dat de wagen niet zou misstaan in de gothic scene. De supercar is uitgevoerd door MSO, het McLaren Special Operations-programma. Net als bij de andere P1-modellen ligt er een 3,8 liter V8 met twinturbo én een elektromotor in de supercar.