Bentley brengt een gelimiteerde oplage van zeven stuks uit van de Continental GT Speed Breitling Jet Team Series. De auto’s zijn geïnspireerd op de vliegtuigen van het Breitling Jet stuntteam.

Bentley presenteert de Continental GT Speed Breitling Jet Team Series Limited Edition. Dat is een hele mond vol voor de volledige naam van slechts zeven auto’s die het merk gaat bouwen van deze gelimiteerde oplage. De auto’s zijn geïnspireerd op de vliegtuigen van het Breitling Jet stuntteam.

De Continental GT Speed Breitling Jet Team Series draagt de kleuren van de C39 Albatros-vliegtuigen die het stuntteam gebruikt bij zijn optredens. Vooral opvallend is de pantonekleurige rand onderaan de carrosserie.

Die kleur keert in het interieur terug op de stoelen en het dashboard. De aankleding omvat verder een opdruk van het corresponderende vliegtuig van het Breitling Team. Er zijn zeven vliegtuigen, elk vliegtuig heeft dus zijn ‘eigen’ auto. Verder zijn er diverse opvallende graphics aangebracht op het dashboard.

De auto’s zijn aangekleed door Bentley’s Mulliner-divisie. Daar kunnen klanten terecht voor een exclusieve en persoonlijke aankleding van hun Bentley. De gelimiteerde Breitling Team-serie laat zien wat de mogelijkheden zijn.