Porsche voert enkele updates door aan de Macan. Een nieuw multimediasysteem, nieuwe opties en verbeterde besturing zijn de belangrijkste nieuwtjes.

Porsche schaaft aan de Macan. Het merk introduceert, zoals bij de onthulling van de GTS-uitvoering al aangekondigd, met een vernieuwd infotainmentsysteem met 7 inch beeldscherm. Hiermee is de Macan op multimediagebied weer bij de tijd, dankzij 3D-kaartweergave, real-time routeinformatie, een wifi-hotspot en Apple Carplay met Siri-spraakbediening. De bediening is volgens Porsche veel eenvoudiger dan die van het oude systeem.

Een nieuwe optie voor de Macan is volledige ledverlichting voor koplampen, gekoppeld aan een intelligent verlichtingssysteem dat altijd de optimale lichtbundel regelt. Het merk heeft verder geschaafd aan de besturing van de Macan, die daardoor nu directer reageert op de stuurcommando’s en communicatiever is.

Het laatste nieuwtje is dat er voor de Macan Turbo nieuwe interieur en exterieur-pakketten zijn (foto's), waarmee je de auto op de GTS-uitvoering kan laten lijken. Je moet dan denken aan getinte achterlichten, hoogglans zwarte accenten en sportieve Alcantara bekleding.