Land Rover heeft de cabrioletversie van de Range Rover Evoque onthuld. Specificaties zijn er nog niet maar wel een serie mooie foto's. 

Land Rover heeft in Londen de geheel nieuwe Range Rover Evoque Convertible onthuld. Eerder had het merk de Britse hoofdstad al verblijd met een aantal levensgrote draadsculpturen van de nieuwkomer, nu werden deze tijdens een licht- en watershow geprojecteerd tot een grootte van tien tennisvelden waarbij de echte Cabrio tevoorschijn kwam.

Het Britse merk heeft nog geen specificaties vrijgegeven. Wel geeft Land Rover aan dat er tijdens alle seizoenen met open kap gereden kan worden, dat de Evoque met soft-top off-road capabel is en 'ie voldoende bagageruimte biedt voor de vier inzittenden. Er kunnen zelfs ski's meegenomen worden ín de wagen.  

Het belangrijkste element van de Evoque Convertible is echter het design. Het ontwerp van de gesloten versie ligt aan de basis van het grote succes van Land Rovers best verkopende model (bijna een half miljoen exemplaren sinds 2011). Een ander doorslaggevend aspect is de luxe en individuele uitrusting, die ook voor de Convertible aanwezig zal als deze volgend voorjaar de markt op komt. Daarnaast verwachten we ook van de open versie de nodige speciale en limited editions.