Mitsubishi heeft de Space Star flink onder handen genomen. De volledig nieuwe neus zorgt voor een heel andere uitstraling.

Mitsubishi heeft op de autoshow van Los Angeles de vernieuwde Space Star onthuld. Het merk nam geen halve maatregelen en vernieuwde zijn kleinste model ingrijpend. De neus is helemaal nieuw, met een chique grille, nieuwe koplampen met led-dagrijverlichting en een bumper met aluminiumkleurige elementen.

Aan de achterkant zijn de wijzigingen minder groot, maar ook hier vinden we een nieuwe bumper. De achterlichten kunnen nu als optie voorzien worden van led-techniek. Verder zijn er nieuwe kleuren en nieuwe designs voor de lichtmetalen wielen.

Binnenin past Mitsubishi een nieuw stuurwiel, nieuwe stoelbekleding en een nieuw instrumentenpaneel toe. Een nieuwe optie is het uitgebreide infotainmentsysteem (foto 6), dat verregaande integratie van smartphones ondersteunt middels Apple Carplay en Android Auto.

Er zijn ook technische wijzigingen, Mitsubishi stelde de dempers opnieuw af voor een beter weggedrag. Ook zijn er aanpassingen gedaan aan de stuurbekrachtiging en remmen. De motoren zijn ongewijzigd, de vernieuwde Space Star wordt in februari leverbaar met de bekende 1.0 en 1.2 (71 en 80 pk) benzinemotoren. De prijzen zijn nog niet bekend.