Lexus voegt een sportieve uitvoering toe aan het gamma van de CT en IS. Zwarte afwerking vormt de hoofdmoot van deze Sport Edition.

Lexus introduceert de Sport Edition voor de modellen CT 200h, IS 300h en de aanstaande IS 200t. Deze nieuwe uitvoering kenmerkt zich door sportieve, zwart gekleurde accessoires. In tegenstelling tot de F Sport-uitvoeringen worden echter geen technische aanpassingen doorgevoerd. 

De Lexus CT 200h Sport Edition is te herkennen aan de zwarte, lichtmetalen wielen van 16 en 17 inch groot, een zwarte diffuser achter en zwarte finish op de 'Spindle' grille en de omlijsting van dit rooster. Optioneel kan ook zwarte finish (of two-tone afwerking) voor het dak besteld worden. Het interieur wordt afgewerkt met 'Tahara' bekleding.

De IS Sport Edition wordt van dezelfde bekleding voorzien, maar dan afgewisseld met stukken 'Moon Stone'-bekleding in de zittingen en portieren. Bovendien worden in de IS contrasterende stiksels toegepast. Het exterieur krijgt vijfspaakswielen van 18 inch in zwart lichtmetaal, zwarte spiegelkappen en een grille-afwerking, eveneens in zwart.

De Lexus IS Sport Edition is verkrijgbaar in acht lakkleuren, de CT in negen tinten. Prijzen worden later bekendgemaakt. Ondanks dat we van de IS Sport Edition nog geen foto's hebben zijn beide modellen deze maand reeds te bestellen bij de Lexus-dealers.