Drie teaserafbeeldingen laten lichten alvast een tipje van de sluier op van de nieuwe Rolls-Royce Dawn. De auto wordt deze week in z'n geheel onthuld.

We kunnen je de eerste beelden laten zien van de Rolls-Royce Dawn. Het limousinemerk heeft een drietal teasers vrijgegeven. Zoals het hoort bij dit soort plaagplaatjes wordt het meeste geheimgehouden - zoals de achterzijde en het canvas dak, juist datgene waarin de nieuwkomer sterk zou verschillen van het model Wraith, waarop het gebaseerd is. 

Wat we wel zien is dat de deuren, net als bij de Wraith, 'andersom' openen zodat in- en uitstappen geen probleem zal zijn. En we krijgen een voorproefje van de interieurmaterialen, die natuurlijk ultraluxe zijn. Een analoog klokje met modelnaam siert het dashboard. 

De richtprijs die in Groot-Brittannië de ronde doet ligt op (omgerekend) ruim 3 ton in euro's, exclusief de Nederlandse belastingen dus. Rolls-Royce onthult de auto deze week, voorafgaand aan het publieksdebuut op de autoshow IAA in Frankfurt, de week erna.