Rolls-Royce heeft de specialisten van de Bespoke-afdeling weer aan het werk gezet voor een speciale uitvoering. Dit keer is de Wraith aan de beurt en het thema is rugby.

Rolls-Royce presenteert de Wraith History of Rugby. Deze speciale uitvoering is gemaakt door de Bespoke-afdeling van het merk, die op verzoek van klanten zo’n beetje alles aan de auto kan personaliseren.

De Wraith History of Rugby is een eerbetoon aan de oude English Rugby School. De kleur English White is dezelfde als die van de rugbyshirts van deze school. De roos was eveneens een kenmerk en is met de hand aangebracht op de carrosserie van de Wraith. De schouderlijn van de auto is uitgevoerd in de kleur Deep Green en moet samen met de 21 inch wielen de kracht van de Wraith uitstralen.

In het interieur keert de roos terug op de instaplijsten, hoofdsteunen en het dashboard. Rode accenten in de kleur van het klassieke logo van de rugbyschool worden afgewisseld met witte en donkerblauwe elementen. Gilbert, een bekende rugbybalmaker, heeft een bijpassende bal in de kleuren van het Wraith-interieur gemaakt.

Wil je deze Wraith kopen? Dat kan (als je bankrekening voldoende gevuld is). Bij de Rolls-Royce kun je een History of Rugby-Wraith laten samenstellen, helemaal naar je eigen smaak aangekleed.