Na de Rolls-Royce Phantom Nautica is er nu de Nautical Wraith. Ook hierin kies je badend in luxe het ruime sop, maar dan met droge voeten.

Via social media laat Rolls-Royce weten dat de unieke Rolls-Royce Nautical Wraith klaar is voor aflevering. De coupé is naar wens van de klant afgebouwd en enigszins verwant met de Phantom Nautica uit 2015. Hier is de lakkleur Arabian Blue echter op de body toegepast en het dak en de motorkap zijn uitgevoerd in Orchid White. 

De overeenkomsten en verwijzingen naar klassieke luxejachten zijn talrijk. Zie bijvoorbeeld het palisander- en eikenhouten materiaal waarvan het dasboard is gemaakt, de vele ankertjes her en der, de marineblauwe accenten op de lederen stoelen en de sterrenhemel. De Nautical Wraith heeft speciale lichtmetalen wielen met blauwe afwerkingsdetails. 

Onder de motorkap ligt de standaard 6,6 liter V12-motor van BMW die 624 pk vermogen en 800 Nm koppel biedt. Daarmee kan de eigenaar tot 250 km/u snel worden vervoerd, acceleratie van 0-100 km/u is mogelijk in 4,6 seconden. Rolls-Royce heeft de prijs niet bekendgemaakt.